eConsult/mijngezondheidsnet

U heeft een mail gekregen van onze praktijk waarin wij u uitnodigen om uw eigen gezondheidsportaal te openen via MijnGezonheid.net. Hierin kunt u zelf online uw zorgzaken regelen. Tevens is het mogelijk om online te communiceren met uw zorgverleners uit onze praktijk door middel van e-Consult en kunt u herhaalrecepten aanvragen. Het is fijn hier gebruik van te maken voor u en voor ons zeker ten tijde van het coronavirus nu fysieke consulten beperkt zijn.

Als u gebruik wilt maken van MijnGezondheid.net kunt u zich handmatig aanmelden via dit aanmeldingsformulier.

U kunt het e-Consult van MijnGezondheid.net eenvoudig gebruiken door met uw DigiD (via de DigiD app of sms-code) in te loggen op MijnGezondheid.net. Mocht u hier niet uitkomen, dan verwijzen wij u graag naar de ondersteuningspagina van MijnGezondheid.net.

Vanaf 1 juli krijgt u ook de mogelijkheid tot inzage in uw eigen dossier.


Comments are closed.