Boostervaccinatie

Uitvoering boostervaccinatie

De boostervaccinatie van 60-plussers die thuis wonen gaat van oud naar jong. 18 november 2021 ontvangen de eerste mensen van 80 jaar en ouder een uitnodiging. Zij krijgen een brief van het RIVM met de mogelijkheid om vanaf 19 november een afspraak te maken voor de boostervaccinatie bij de GGD. 

Heeft u een partner? Dan kunt u gelijktijdig een afspraak maken voor uw partner als uw partner  in aanmerking komt voor de boostervaccinatie (60 jaar is of ouder). Bespreek dat met de GGD als u de afspraak maakt. 

Kunt u niet zelf of met hulp van anderen naar een GGD-locatie komen? Dan krijgt u nog een aanvullend bericht voor vaccinatie aan huis vanaf januari 2022. U hoeft nu nog niets te doen. Kunt u zelf naar een GGD-priklocatie komen? Maak dan een afspraak bij de GGD. U bent dan sneller aan de beurt.

In december start het uitnodigen van mensen van 60 tot en met 79 jaar voor de boostervaccinatie. Dit gaat van oud naar jong.

Meer informatie m.b.t. de boostervaccinatie kunt u vinden op de site van de RIVM of Rijksoverheid.


Comments are closed.