Nieuws vanuit de medewerkers

De laatste tijd hebben we in de praktijk veel te maken met invalassistentes, dit is vanwege langdurige uitval van Monique. U zult dus regelmatig andere namen horen aan de telefoon en/of mogelijk ook geholpen worden door een invalassistente.
Per 15 mei wordt ons team versterkt met een nieuwe doktersassistente, Brenda. Ze werkt alle dagen, behalve de vrijdag.

Bedankt:
Vandaag 31 maart is het dan officieel mijn laatste dag in dienst bij de praktijk van dr.Moret. Ik ben inmiddels 65 jaar geworden en de problematiek met mijn oogspieren maakte het werken toch steeds moeilijker waardoor ik tot dit besluit ben gekomen.
Lieve mensen, wat heb ik 22 maart een geweldig afscheid gehad.
De laatste weken toewerkend naar mijn laatste werkdag werd ik al regelmatig verrast met lieve persoonlijke woorden, kaartjes en attenties. Elke dag was het al een beetje afscheid nemen.
Het waren best emotionele laatste weken en dan de dag zelf.., wat was het leuk dat er nog zoveel mensen zijn langsgekomen om mij persoonlijk gedag te zeggen. Ik heb er van genoten.
Ik wil iedereen dan ook ontzettend bedanken voor alle lieve kaarten, woordjes, bloemen, planten en cadeaus. Wat ben ik verwend, ik ben er stil van.
We hebben een leuke en ervaren opvolger gevonden in Thérèse, zij gaat per 1 mei mijn functie overnemen en is alle dagen aanwezig, behalve de dinsdag.
Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe en wie weet nog eens tot ziens!
Groeten Mieke

Willemijn, de poh-ggz gaat vanaf 1 april de gehele dinsdag werken en daardoor zal haar vrijdagochtend spreekuur komen te vervallen.


Comments are closed.