Tarieven en eigen risico

Alle verrichtingen binnen de huisartsenpraktijk, ook de consulten bij de praktijkondersteuners, worden door uw zorgverzekeraar volledig vergoed en komen niet ten laste van uw eigen risico. Uitzonderingen hierop zijn de reisadviseringen en vaccinaties. Aanvullend onderzoek zoals röntgenonderzoek, bloedafname en urinekweek moet u zelf betalen als het eigen risico nog niet volledig is betaald. Niet alle voorgeschreven medicijnen worden vergoed; uw apotheek kan u hierover informeren.

Wegblijftarief
Conform afspraken van de landelijke huisartsenvereniging (LHV) zullen wij €10 bij een enkel consult en € 18,50 bij een dubbel consult bij u in rekening brengen indien u niet op uw afspraak verschijnt zonder dat u zich heeft afgemeld. Het is voor ons vervelend aangezien we dan graag andere patiënten hadden willen helpen. U kunt tot een dag van te voren kosteloos uw afspraak annuleren. Na feestdagen, vakanties en weekend kunt u natuurlijk wel op de dag van uw afspraak annuleren.

Bent u ziek op de dag van uw afspraak kunt u uiteraard afbellen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, zeker bij griep kunt u dan beter thuis blijven.Comments are closed.